Makers

In Het Naaiatelier werken we met enkele vaste, betaalde vakkrachten en daarnaast een aantal deelnemers en stagiaires. Deze combinatie zorgt ervoor dat we veel verschillende opdrachten kunnen aannemen en uitvoeren, waarbij iedereen verschillende onderdelen van het productieproces kan leren kennen, kan uitvoeren en we de kwaliteit van onze producten kunnen blijven garanderen. Ook bieden we opleidingen op de werkvloer aan, MBO-praktijkverklaringen, waardoor de ervaring die je bij Het Naaiatelier opdoet ook vertaald wordt in diploma’s.

Door de diversiteit aan opdrachten leert iedereen te werken met verschillende materialen en wordt uitgedaagd om alle stappen in het werkproces te leren en uiteindelijk natuurlijk ook te doen.

We stellen onze makers graag aan je voor.

Makers

Akbar Rahimi

Akbar Rahimi

“Ons label werkt veel met hergebruik en restmateriaal, dit vind ik erg goed want het is nodig voor de natuur. Als we iets opnieuw kunnen gebruiken, moeten we dat doen.” 

Meer lezen

Samir Ibrahimi

Samir Ibrahimi

“Ik hou van mijn vak! Door het werk in Het Naaiatelier en alle verschillende producten, werk ik met veel uiteenlopendere materialen dan ooit in mijn winkel in Afghanistan.”

Meer lezen

Taqi Naziri

Taqi Naziri

“Ik heb niet veel nodig. Met een goede werkplek, weinig stress en een goede gezondheid ben ik gelukkig.” 

Meer lezen

Heb je vragen voor Het Naaiatelier, neem dan contact op met Monique of Ellen: 06-54 62 56 39 of 06-21 86 73 79.
ONS label Breda heeft naast Het Naaiatelier nog 4 andere bedrijfsonderdelen: Ons restaurant, De Studio, Het Klusteam en Mevrouw de Wit. Meer lezen meer over onze werkwijze, de andere bedrijfsonderdelen en hoe contact op te nemen? Ga naar www.onslabelbreda.nl.