Taqi Naziri

Taqi kwam 11 jaar geleden vanuit Afghanistan naar Nederland. Hij heeft sinds die tijd in verschillende plaatsen in Nederland gewoond, sinds 2014 woont hij in Breda. Hij heeft lang in de horeca gewerkt maar vond op termijn een stage bij een kledingreparatiebedrijf in Breda, daar vond hij het vak van kleermaker en kwam vervolgens bij Ons label werken. Taqi is kleermaker in Het Naaiatelier.

“Ik heb hier een fijne werkplek. Door mijn stage had ik genoeg ervaring om hier te komen werken en ik doe nog steeds ervaring op, ik krijg hier de kans om te groeien. Hierdoor kan ik steeds meer verschillende producten maken en de werkhouding is erg afwisselend. Toen ik in de horeca werkte was dit niet en daardoor kreeg ik lichamelijke klachten.

“Ik vind het leuk werken bij Het naaiatelier, de verschillende opdrachten maar ook de goede sfeer. Ik heb gezellige collega’s en een fijne werkplek, als dat goed is maakt het me niet uit aan welke opdracht ik moet werken.” 

Hoe Taqi de toekomst ziet? “Ik heb niet veel nodig voor een mooie toekomst. Het belangrijkste is een goede gezondheid, geen stress, een normaal fijn leven. Ik zou graag voor vast bij Het Naaiatelier blijven werken.”