Wild Sage

Wild Sage

Wild Sage is een merk met oog voor mooie, kleurrijke ontwerpen. De focus voor de producten ligt bij hoge kwaliteit materialen en details, Wild Sage streeft er naar om bewuste, duurzame keuzes te maken voor de ontwikkeling van de collectie tassen. Met de mooie kleuren, prints en ontwerpen van de tassen willen zij de eigenaar

Meer lezen

FÉST

FÉST

Onze samenwerking met FÉST Amsterdam gaat al heel wat jaren terug. We maken voor FÉST kussens en keuzenhoezen, in alle kleuren / maten / modellen en in heel gevarieerde stoffen, zowel voor binnen als buiten. Voor meer informatie over fest en de online shop ga je naar festamsterdam.com.  

Meer lezen

Go For The Moon

Go For The Moon

Go For The Moon is een Nederlands slaapmerk dat mensen helpt met een betere nachtrust. Sinds het eerste uur mag Het Naaiatelier de kussenhoezen voor de lichaamskussens maken (voor volwassenen en kinderen) en tegenwoordig ook de kersenpitkussens (Moon Pillows) en kruidenkussentjes (Dream Pillows) maken. Kijk voor meer informatie en producten op goforthemoon.nl.  

Meer lezen

Evelyn de Kok

Evelyn de Kok

Designer Evelyn de Kok is oa werkzaam als textielontwerper. Het Naaiatelier mag regelmatig werken aan de productie van kussens uit haar collecties. Op onderstaande foto’s zie je producten uit een van de collecties waarbij de textielen geïnspireerd zijn op de natuur en schoonheid die het te bieden heeft.

Meer lezen

de Zonnebloem

de Zonnebloem

De duofietsen van de Zonnebloem konden een make-over gebruiken om ze echt herkenbaar te maken. Het Naaiatelier zorgde voor het herstoffering van alle kussentjes in bijpassende kleur, met hulp van De Studio werd ook het logo van de vereniging toegevoegd door middel van zeefdruk. Nu zijn de fietsen niet meer te missen!

Meer lezen

Koda Amsterdam

Koda Amsterdam

Voor Koda Amsterdam maken we etuis en tassen, al deze producten worden gemaakt van restmateriaal van De Ploeg: meubel- en gordijnstoffen. Ook hebben we vorig jaar veel mondkapjes voor hen gemaakt. Voor meer informatie over koda amsterdam ga je naar koda.nl.

Meer lezen

Stedelijk Museum Breda

Stedelijk Museum Breda

Voor Stedelijk Museum Breda mochten we twee modellen tassen en een etui maken van bannermateriaal van de tentoonstelling Sacha! – 50 jaar modefotografie. Een duurzame en mooie oplossing om materiaal, wat anders over was gebleven, te hergebruiken.  

Meer lezen

JUNGL Amsterdam

JUNGL Amsterdam

Voor het Amsterdamse merk JUNGL maakten we deze jurk en shopper van gerecycled materiaal. De stof werd speciaal geweven door Enschede Textielstad. Voor meer informatie en de online shop ga je naar junglamsterdam.com.   De foto’s zijn gemaakt door JUNGL Amsterdam.

Meer lezen

BredaPhoto

BredaPhoto

Voor BredaPhoto mochten we aan de slag met banners van voorgaande edities van het festival. Van al dit kleurrijk materiaal ontwikkelden we een collectie met verschillende modellen tassen, etui’s, laptophoezen en zelfs schorten. Zo werd het materiaal op een duurzame manier terug gebracht naar de nieuwe editie van het festival.

Meer lezen

Dog’s Companion

Dog’s Companion

Regelmatig mogen we het team van Dog’s Companion bij grote drukte ondersteunen met de productie van de hondenbedden. Ze worden gemaakt in allerlei kleuren, stoffen en maten dus zo is er voor ieder huisdier én baasje het perfect hondenbed. Voor meer informatie en de online shop ga je naar dogscompanion.com.

Meer lezen