Vakmanschap is meesterschap

1.000 lederen zakken op BBQ-schorten stikken, 2.500 ritsen in kussens vervaardigen, 150 zakken van zero-wasted verpakkingsmateriaal naaien… We doen het graag! Grotere producties voor onze klanten, dichtbij huis, eerlijke arbeid en vakmanschap. Kom er maar om bij Het Naaiatelier! Mail naar info@hetnaaiatelier.nl en we maken een afspraak.

Tasjes, tasjes en nog meer tasjes…

Grote shoppers of city bags… wij weten er wel raad mee! We hebben namelijk een eigen tassenlijn. Heb jij een winkel of webshop waar je nog wat producten op kwijt kunt? Of ben je binnenkort jarig en zoek je een origineel cadeau? Mail naar info@hetnaaiatelier.nl. De tassen zijn daarnaast te koop in onze winkel De Kleine Vink, Boschstraat 66 in Breda. Dus kom eens langs!

 

Liefde voor het vak

Liefde voor
het vak

Dress to impress

Zakelijke dameskleding maken we ook bij Het Naaiatelier. Zo verzorgen we de productie voor ontwerpers zoals Rianne de Witte. Wil je liever je eigen ontwerp het daglicht laten zien? Neem snel contact op via info@hetnaaiatelier.nl

 

Leer bij Het Naaiatelier

Ben jij iemand die patronen kan tekenen, kaarsrecht een rits in een lederen kussen kan zetten of wil je dit graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact op met Het Naaiatelier!

Psst…heb je de spullen op de foto gezien? Daar word je toch hebberig van?! Ze zijn verkrijgbaar in onze winkel De Kleine Vink, Boschstraat 66, Breda.

Festive samenwerking

Tassen van banners….

Steeds meer producenten weten ons te vinden. Bedrijven die op zoek zijn naar eerlijke en duurzame producten die dicht bij huis gemaakt worden. Hoe leuk is het dan dat je tassen mag maken van gerecyclede banners voor Labé? Daar worden we heel vrolijk van! Ook een leuk idee? Mail ons: info@hetnaaiatelier.nl

Ambacht met een frisse blik

Ambacht
met een
frisse blik

Ik lig op mijn kussen…

Kussens maken we graag! Deze kussenlijn maakten we in opdracht van FEST Amsterdam , een serie die bij de Bijenkorf verkocht is. Ook werkten we samen met Sheryl Leysner, voor een prachtig hotel in Amsterdam. Droom je ook van kussens? Een mailtje naar info@hetnaaiatelier.nl is voldoende voor een snelle afspraak.